Pub Quiz

Een zeer geschikte binnenactiviteit voor zelfs grotere groepen. De quizmaster leidt je door een vijftal rondes, bijvoorbeeld algemene kennis, logo's herkennen en de ogen herkennen van beroemdheden.

Pub Quiz

Weet jij wie van je vrienden of collega’s de meeste kennis heeft? Alle mogelijke onderwerpen kunnen aan bod komen. De pub quiz kan op maat worden gemaakt en aangepast naar jullie wensen. Hij kan bijvoorbeeld ook in het Engels worden gegeven. Ook kan de tijdsduur worden aangepast. De pub quiz past dus bij elke groep! 

Pub Quiz ook leuk bij slecht weer!

In verschillende teams zullen jullie de strijd aangaan. Ideaal als teambuilding activiteit, groepsuitje of teamuitje. Samenwerken is hierbij erg belangrijk, want julle zullen samen op het juiste antwoord moeten komen om deze competitie te winnen. Weet jij het antwoord? 

Pub Quiz als bedrijfsuitje 

In de quiz zitten veel verschillende soorten vragen, waardoor iedereen wel iets weet. Wil je ook weten hoe het met de algemene kennis van jouw bedrijf is gesteld? Geef dan een bedrijfsuitje met een leuke pub quiz! 

 

Andere activiteiten:

Minute to win it
Light Art
Bamboestieken
Graffiti
Tafeltennis

 

Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur
Inclusief
Quizmaster
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
41 100 € 15,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.