Tai Chi

Beweeg mee op de vijf elementen van de energieleer! Tai chi is van origine een Chinese vechtkunst. Het wordt nu voornamelijk beoefend ter verbetering van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Tai chi ziet er uit als een reeks vloeiende bewegingen, die ontspannen en rustig worden uitgevoerd.

Tai Chi 

De oefeningen zijn gebaseerd op de vijf elementen van de energieleer: water, vuur, aarde, hout en metaal.
Een tai chi clinic is niet alleen ontspannend, maar helpt ook de spieren en gewrichten los te houden, draagt bij aan een goede houding en geeft energie. Bovendien kom je weer helemaal in balans. 

Tai Chi 

Jong of oud, iedereen kan tai chi beoefenen. Tai chi is ideaal om leuk, relaxt en dynamisch, invulling te geven aan je groepsuitje. Bovendien kan deze clinic op elke gewenste locatie worden uitgevoerd. Door middel van tai chi ontspant je hele lichaam en wordt je geest leeg. 

Tai Chi workshop 

Een tai chi workshop brengt mensen in beweging en draagt bij aan teambuilding. Daarom is tai chi ook ideaal als bedrijfsuitje of als vergaderonderbreking. Daarnaast verbetert tai chi je concentratie en houding. 

 

Andere activiteiten: 

Yoga 
Chi Kung 
Meditatie
Mindfulness
Salsa 

 

Check hier voor nog meer leuke clinics

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur
Inclusief
Instructeur
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
41 100 € 15,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.