Yoga

Bent je in balans? Yoga is een eeuwenoude traditie uit India. Tijdens de yoga workshop leer je door middel van verschillende yogaoefeningen de juiste lichaamshouding aan te nemen. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Yoga 

Wil je de juiste balans vinden tussen bewegen en ontspannen? Ga dan voor een inspirerende yoga workshop! Yoga zorgt ervoor dat lichaam en geest krachtiger worden.

Yoga 

Je gaat verschillende yogaoefeningen doen, die worden uitgelegd door een professionele instructeur. Je voelt al snel resultaat; spieren voelen sterker, de ademhaling verloopt soepeler en je voelt je ontspannen. Zeker wanneer de sessie plaatsvindt in de frisse lucht op het strand. Je zult merken dat je meer energie krijgt.

Yoga workshop 

Een yoga workshop kan worden gegeven in diverse indoor en outdoor locaties door heel Nederland. Geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of vergaderonderbreking. Ga voor een ontspannen workshop! 

 

Andere activiteiten: 

Tai Chi
Meditatie
Mindfulness
Chi Kung
Zumba  

 

Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 400
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
41 100 € 15,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.