Zelfverdediging

Deze zelfverdediging clinic is erg leerzaam en bovendien uitstekend geschikt voor de teambuilding. Deze trainingsvorm zal een geweldige impuls geven aan je conditie, lenigheid, snelheid, kracht, techniek en reactievermogen. Een leuk idee om samen met je vrienden, familie of collega's een keer te doen!

Zelfverdediging 

Onder de deskundige leiding van een zeer ervaren instructeur leer je je te verdedigen en fysiek te uiten in een gecontroleerde omgeving. Er komen verschillende stoten, trappen, bevrijdingen en grepen aan bod in deze clinic. 

Zelfverdediging 

Tijdens deze clinic leer je zo veel mogelijk basistechnieken om jezelf te kunnen verdedigen. Ook zorgt het ervoor dat je sterker in je schoenen staat met veel meer zelfvertrouwen. Iedereen kan meedoen ongeacht je lichamelijke fitheid, het maakt niet uit of je een beginner of gevorderden bent. 

Clinic zelfverdediging als bedrijfsuitje

Je werkt aan je hele lichaam, balans, conditie, snelheid, reactievermogen en kracht. Ook zorgt deze clinic zelfverdediging ervoor dat je fysiek weerbaar wordt. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje. Geef je nu op! 

 

Andere activiteiten: 

De Spelen van Rio
Boks Clinic
Bubbel Voetbal
Team Games
Mountainbike Clinic

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 30
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur
Inclusief
Instructeur
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
41 100 € 15,00 p.p.
101 op aanvraag
op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.