A-Way Leadership Journey

Leiderschapsweek voor high potentials. Iedereen loopt wel eens tegen persoonlijke barrières aan. Op het Franse leiderschapsinstituut Pierrefitte maak je een innerlijke reis naar leiderschap, door het doorbreken van deze barrières.

A-Way Leadership Journey

Christian;

“Ik heb altijd al het gevoel gehad dat er meer in mij zat dan er uit kwam. Mijn onzekerheid en verlegenheid zaten mij altijd in de weg. Deze interne barrières gaven mij altijd veel frustratie en een gevoel van onmacht. Mijn week op Pierrefitte heeft deze frustratie omgezet naar begrip en meer respect voor mezelf. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ik realiseer mij nu waar de keuzes vandaan komen die ik in mijn leven heb genomen. Hierdoor ga ik met meer zekerheid en kennis over mijzelf mijn toekomst in.”

Ontdek waarin jouw bijzondere bijdragen schuilen.
Ontdek wat jou een krachtige persoonlijkheid maakt.
Ontdek waarom jij het verschil kan maken.

Ontdek de leider in jou! 

A-Way Leadership Journey

Wat aan de orde komt deze week zijn jouw eigen leiderschapsvragen en dilemma’s en daar vind je je eigen antwoorden op. Je leert meer vanuit het gevoel te werken en minder vanuit het hoofd. Je krijgt een vinger achter de punten waar jij mee worstelt. Hierdoor groei je als mens en in je leiderschap. Dit kan leiding nemen in je professie zijn, maar ook over je eigen leven.

We willen je helderheid geven in zaken die jou bezig houden. Je hebt de mooiste wandelgesprekken, waar je antwoord vindt op jouw vragen en oplossingen voor jouw problemen. Jouw eigen antwoorden en jouw eigen oplossingen, mede omdat die gesprekken gevoed worden door een tiental beproefde onderzoeksinstrumenten, die al twaalf jaar de rode draad in deze week zijn. 
Behalve jouw antwoorden en oplossingen leer je je in deze week beter te voelen en dat gevoel vóór je te laten werken. Je gaat je werk en je carrière meer op jouw manier invulling geven, waardoor je plezier en voldoening aanmerkelijk zal toenemen.

A-Way Leadership Journey

De locatie Pierrefitte, is een oude abdijboerderij met een fantastische ambiance. Je bent in heel goed gezelschap van boeiende personen en gelijkgezinden. Met deze groep wordt je verder geholpen meer in je persoonlijke kracht te staan en in het verwezenlijken van jouw droom. Het is een intensieve en bijzondere week die je nooit zult vergeten! 

Gerard Vennegoor (1953) werkt als executive coach voor toonaangevende bedrijven in Nederland en weet al meer dan tien jaar mensen te raken met zijn leiderschapretraite op Pierrefitte, Persoonlijk Leiderschap en Professionele Effectiviteit. Hij ziet waar mensen mee worstelen en verstaat de kunst je persoonlijke blokkades op te laten heffen. Hij biedt je nieuwe perspectieven en laat je groeien in je kracht.

 

 

Dochter van Gerard, Petra Vennegoor (1980) is ondernemer sinds 2005. Haar bedrijf A-Way Events & Wellness organiseert sportieve evenementen en gezondheidsprogramma’s voor bedrijven. Haar energie is aanstekelijk voor mensen en met haar scherpe observaties en goede vragen laat ze mensen eens goed ‘in de spiegel kijken’. Ze is recht door zee en werkt vanuit haar hart.

 

Christian van Maaren (1983) is werkzaam voor Shell. In zijn rol als voorzitter van Young Shell Nederland heeft hij een passie voor het ontwikkelen van de leiders van morgen. Hij heeft erg veel gehad aan de coaching van Petra en Gerard en wil dit graag delen met anderen. Hij neemt graag Young Professionals mee op de tocht die hij zelf al is gestart. Samen zullen we sterker staan.  

Ten slotte

Als je interesse is gewekt, geef je dan op via petra@a-wayevents.nl met een motivatiebrief waarom jij aan deze week wilt deelnemen. Leg de lat voor jezelf hiervoor ze hoog mogelijk en we garanderen je dat je er nog meer uithaalt dan dat je opschrijft. Voor de kosten kun je altijd mailen. 

 

Andere activiteiten:

Bootcamp Workout
GPS-tocht (leiderschap)
GPS-tocht
Nordic Walking
Smoothies & Vocktails Workshop

 

Check hier voor nog meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 4 tot 12
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.