Escape Room (mobiele)

Mobiele Escape Room, een Escape Room die op iedere locatie van het land geplaatst kan worden omdat het op wielen rijdt. Uniek en leuk voor iedereen.

Mobiele Escape Room: The Lab

Laat je opsluiten en zorg dat je zo snel mogelijk weer buiten staat. Deel je kennis, want in je eentje lukt het niet. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit. Niets is wat het lijkt! Waan jezelf in het atelier van Michelangelo, of in Einsteins woonkamer. Wees slim, creatief en werk vooral goed samen. Alleen dan heb je kans om te ontsnappen.

De mobiele Escape Room lijkt op de Escape Rooms die je wellicht al kent, alleen dan op wielen! Dus wil jij deze mobiele Escape Room op de parkeerplaats van jouw bedrijf? Zoek jij een leuke activiteit voor in de achtertuin tijdens de familieBBQ? Wil je escapen in die ene perfecte locatie die je hebt uitgezocht? Het kan allemaal en niets is te gek. 

De mobiele Escape Room is een ook een leuk winter event en kan ook perfect geplaatst worden op de kerstmarkt van kantoor of tijdens de kerstborrel. Vraag een offerte bij ons aan voor de prijzen. 
Aantal personen
Vanaf 0 tot 0
Locatie
Indoor
0 Inclusief
Escape Room waar jij maar wilt.
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.